Sajtóközlemények

Megkezdődött a „Telephelyfejlesztés a Salt-Europe Kft-nél” c. projekt

2022.04.01.

Cégünk, a Salt-Europe Kft. 2022. januárban támogatási kérelmet nyújtott be a GINOP Plusz-1.2.3 konstrukcióra, mely pozitív elbírálásban részesült. A 69,16 millió forintos, feltételesen vissza nem térítendő európai uniós támogatásnak köszönhetően cégünk infrastrukturális fejlesztést tervez. Ezen kívül homlokvillás targonca beszerzése, faaprítékos kazán telepítése, tanácsadási szolgáltatás és képzés is megvalósul.
A fejlesztés során cégünk 1db homlokvillás targoncát szerez be. Célunk, hogy a beruházás hozzájáruljon, illetve növelje az ország területére érkező és továbbítható árumennyiséget, mely befolyással lehet a GDP-re.
A felsorolt gépek beszerzésén kívül kívánunk még tanácsadási szolgáltatást és képzést is igénybe venni, illetve ingatlanberuházásként szeretnénk a telephelyünkön meglévő, "B" épületünket bővíteni, melynek mérete 492,6 m2.
A fentieken kívül beszerzésre kerül megújuló energia is, egy 100 kW-os faaprítékos kazán kerül telepítésre, támogatva ezzel a környezetvédelmet és a környezetünk tehermentesítését. Igénybe veszünk még képzést és tanácsadási szolgáltatást is.
A képzés és tanácsadás igénybevételének célja, hogy a vezetőség, illetve az alkalmazottak szakmai tudása naprakész és piacképes legyen, lehetőségük nyíljon új területek megismerésére, ismereteiket bővítésére, látókörük szélesítésére.
A soft skill képzésen belül a következő képzéseket szeretnénk igénybe venni távoktatás formájában: atipikus munkavégzés, időgazdálkodás, konfliktuskezelés, munkáltatók érzékenyítő tréningje és projektmenedzsment.
A cél, hogy széleskörű ismeretekre tehessenek szert, szakmai gondolkodásmódunk formálódjon, a vezetőség stratégiája.
A projekt címe: Telephelyfejlesztés a Salt-Europe Kft-nél
Támogatás összege: 69 161 468 Ft
A projekt összköltsége: 98 802 098 Ft
A támogatás mértéke: 70%
A projekt tervezett befejezési dátuma: 2023.12.31.
A projekt azonosító száma: GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-00008
A felhívás megnevezése: A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása a leghátrányosabb helyzetű régiókban
A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósult meg.
További információ kérhető:
Szabó Ferenc ügyvezető
Elérhetőség: info@transitgroup.eu
Tel: 45/535-002